Doke Melman
Menu

Vreemde Gasten 2022, tweejaarlijkse kunstroute door de historische binnenstad van Amersfoort.

Het weekend van 1 en 2 oktober van 12 tot 17 uur is in de huiskamer keramiek van mijn gast Ans van Wegen te zien; in het atelier hangt mijn laatste werk, stillevens en straatbeelden.
U bent van harte welkom op Stovestraat 14.

Etalage op de Langestraat in Amersfoort


Open atelier

zaterdag 2 en zondag 3 oktober
vrijdag 8, zaterdag 9  en zondag 10 oktober
open van 14.00 tot 17.00 uur:

Mondriaankwartier, van 14 september 2021 tot en met +_ 10 oktober


De komende weken is mijn werk te zien in de winkelstraat van Amersfoort, de Langestraat ter hoogte van de visafslag, in het zogenoemde Mondriaankwartier.
Onderwerp is De Kweepeer, waarvan ik in de loop der jaren 14 schilderijen maakte.
Ook bij bijHein, café en restaurant ‘om de hoek’ op de Korte gracht hangen een aantal van mijn kweepeer-schilderijen.

HOE=HET NU 2021

 

Tot 29 augustus in Het Kunstgemaal bij Bronkhorst en Acec in Apeldoorn, overzicht van werk van een kleine honderd kunstenaars uit het oosten van Nederland.Bronkhorst, Apeldoorn: HOE = HET NU

Zowel in Apeldoorn als in Bronkhorst was er een tentoonstelling van 100 kunstenaars die in beide tentoonstellingsruimten een werk toonden. Het liet een overzicht zien van het werk van kunstenaars van Oost Nederland.

Amersfoort juli 2020Op het stationsplein in Amersfoort staat DROPSTUFF.NL, een beeldscherm dat behalve reclame ook afbeeldingen uit de culturele sector toont. Ik werd gevraagd vijf schilderijen van mijn werk digitaal in te leveren. Het was verrassend om het op zo’n groot formaat in de openbare ruimte te zien.

Top