Doke Melman
Menu

Boekje Buurttuin De Valkhof

11 December verschijnt het boekje over Buurttuin De Valkhof 2003-2016, een roerige geschiedenis van 1988 tot 2016 waarin een braakliggend terrein veranderde in een kleine groen oase.
Het heeft een liggend handzaam A5 formaat, soft cover, 80 bladzijden, heel veel foto’s, is helemaal in kleur en kost 29,50 euro. Het is een kleine en daarom exclusieve oplage van 50 stuks. Graag geef ik meer informatie over inhoud en bestelling.

Vreemde Gasten 2022, tweejaarlijkse kunstroute door de historische binnenstad van Amersfoort.

Het weekend van 1 en 2 oktober is van 12 tot 17 uur  in in mijn atelier mijn nieuwe werk te zien. (nog niet hier op de website).
In de huiskamer toont gastexposant And van Wegen (ans-keramiek.nl) haar handgedraaide schalen, vazen en gebruiksaardewerk..
U bent van harte welkom op Stovestraat 14.

Etalage op de Langestraat in Amersfoort


Open atelier

zaterdag 2 en zondag 3 oktober
vrijdag 8, zaterdag 9  en zondag 10 oktober
open van 14.00 tot 17.00 uur:

Mondriaankwartier, van 14 september 2021 tot en met +_ 10 oktober


De komende weken is mijn werk te zien in de winkelstraat van Amersfoort, de Langestraat ter hoogte van de visafslag, in het zogenoemde Mondriaankwartier.
Onderwerp is De Kweepeer, waarvan ik in de loop der jaren 14 schilderijen maakte.
Ook bij bijHein, café en restaurant ‘om de hoek’ op de Korte gracht hangen een aantal van mijn kweepeer-schilderijen.

HOE=HET NU 2021

 

Tot 29 augustus in Het Kunstgemaal bij Bronkhorst en Acec in Apeldoorn, overzicht van werk van een kleine honderd kunstenaars uit het oosten van Nederland.Bronkhorst, Apeldoorn: HOE = HET NU

Zowel in Apeldoorn als in Bronkhorst was er een tentoonstelling van 100 kunstenaars die in beide tentoonstellingsruimten een werk toonden. Het liet een overzicht zien van het werk van kunstenaars van Oost Nederland.

Amersfoort juli 2020Op het stationsplein in Amersfoort staat DROPSTUFF.NL, een beeldscherm dat behalve reclame ook afbeeldingen uit de culturele sector toont. Ik werd gevraagd vijf schilderijen van mijn werk digitaal in te leveren. Het was verrassend om het op zo’n groot formaat in de openbare ruimte te zien.

Top