Doke Melman
Menu

Hilversum

Italië, voorjaar 2023

Portret van Laurens, Iris en Pieter

Vreemde Gasten 2022, tweejaarlijkse kunstroute door de binnenstad van Amersfoort.

Het weekend van 1 en 2 oktober is van 12 tot 17 uur  in in mijn atelier mijn nieuwe werk te zien. (nog niet hier op de website).
In de huiskamer toont gastexposant And van Wegen (ans-keramiek.nl) haar handgedraaide schalen, vazen en gebruiksaardewerk..
U bent van harte welkom op Stovestraat 14.

Plantsoen Noord

Helleboris

Kweeperen

Ik kan me niet herinneren ooit zo’n grote oogst te hebben gehad in de tijd dat de boom op mijn plaatsje staat. Het zal te danken zijn aan het prachtige voorjaar en warme zomer. De vruchten waren heel gaaf van binnen, zonder bruine plekjes. Voor de eerste keer maakte ik membrillo, een Spaanse delicatesse waarvan het recept al uit de Middeleeuwen stamt. Ruim twee uur roeren in de pan, en dan heb je ook een heerlijke pure zoete lekkernij.

Putten, november 2020

Amersfoort juli 2020Op het stationsplein in Amersfoort staat DROPSTUFF.NL, een beeldscherm dat behalve reclame ook afbeeldingen uit de culturele sector toont. Ik werd gevraagd vijf schilderijen van mijn werk digitaal in te leveren. Het was verrassend om het op zo’n groot formaat in de openbare ruimte te zien.

Leiden, januari 2020


Heerlijk stil op 1 januari in de binnenstad van Leiden.

Top